Planning pups

Dit keer heeft Joy, een dame van bijna 3 jaar op 9 mei 2012 5 pups gekregen, ga voor meer informatie over Joy naar “Onze Honden” en voor foto’s van haar naar het Fotoalbum onder “pups 2012 “.

Heb je belangstelling neem dan contact met ons op, zie onder “Contact” hoe.

Solo is niet alleen een geweldig mooie hond, zie de foto’s van hem hieronder, maar ook een ontzettend lieve hond. Solo heeft al meerdere titels in de wacht gesleept zoals Nederlands Kampioen in 2008, Luxemburgs en Duits Kampioen in 2009 en 2010, Internationaal Kampioen in 2011, Kroatisch Kampioen in 2011 en nog vele andere prijzen in o.a. Engeland en Schotland. Dit alles als showhond. Solo is voor zijn leven lang welkom op de meest belangrijke hondenshow ter wereld: the Cruffts in Engeland, een ticket die je moet verdienen!

Naast al deze titels werkt Solo ook bij de schapen! Een all-round bordercollie waar Ineke Neve trots op mag zijn en wij bedanken haar voor de mogelijkheid dat we Joy met Solo mochten kruissen.

Voor meer informatie over Solo ga naar: www.tragelslane.nl

Hier een aantal foto’s van deze kanjer:

De laatste foto is gemaakt in een verzorgingstehuis waar Inke regelmatig met Solo heen gaat en hij zich laat bewonderen en vertroetelen door de bewoners.

Reacties zijn gesloten.