En toen waren er nog twee!

10 juli 2012:

Even weer bijpraten. Gisteren is Abby weg gegaan naar Tolkamer. Ze heet nu Milou. Vandaag heeft Hetty contact gehad met de nieuwe bazin, het ging goed. Loopt mooi aan het lijntje, is vrolijk en nieuwsgierig. De eerste nacht is om en ze heeft zich laten horen. Niet vreemd wanneer je in eens en alleen in een andere omgeving bent maar het zal snel slijten. Dqt hebben we wel gehoord van de mensen die hun hondje vorige week al hebben opgehaald. Je blijft jezelf verbazen over het aanpassingsvermogen van pups. Zeno hebben we zondag nog gezien ze was mee naar de GG wedstrijd van de hondensportvereniging De Nevelhorst. Haar bazin en baas moesten hier aantreden als keurmeesters. Zeno vond het allemaal geweldig. Ze speelde met andere honden maar nam ook haar rust door heerlijk op de rug in de bench te gaan slapen. We hebben een foto van Zeno geplaatst en ook foto’s van Jane en Zeno thuis bij hun nieuwe baasjes.

 

Een reactie plaatsen

Een zomerse dag

30 juni 2012:

De zon schijnt en het is eindelijk weer even zomer. We hebben vandaag veel visite gehad voor de pups, het was leuk en gezellig. Veel gepraat over de opvoeding en herinneringen/ervaringen met andere honden. Morgen gan de eerste 2 weg, naar Sappermeer en Veldhoven. Afscheid nemen maar we weten dat ze het goed krijgen. Het wordt ook tijd, ze zijn snel en hebnben vanaf een week of 8 ook opvoeding en dus individuele aandacht nodig.

De afgelopen week weer wat foto’s gemaakt en de leukste geplaatst.

Een fijne zondag allemaal!

John en Hetty

Een reactie plaatsen

Druk weekend

We hadden een druk weekend veel bezoek afgelopen zaterdag van de nieuwe eigenaren. En Buck, een pup uit het nest van Cassie waar ook Joy uit komt was er! Joy kent Buck, beiden zijn slate ( leisteenkleur ) bordercollies, en Buck is wel een hele mooie kerel zal ik je zeggen. Vandaag, zondag, moeten de pups in de regen naar buiten. De meeste pups stoort het niet een nat pak, ze lopen zelfs mee de wei in, het natte gras. Ze vinden het geweldig om samen met de andere honden in de wei te zijn. Kijken hoe er gespeeld wordt of zelf een pogingn doen om een balletje te laten rollen.

 

Een reactie plaatsen

Website verbeterd!

Zoals jullie kunnen zien is de functionaliteit van de website verbeterd. Op onze honden direct een overzicht en tekst en bij het fotoalbum direct een foto overzicht zodat je niet meer hoeft door te scrollen.

Helaas zijn bij nieuws nu wel vanaf eind mei de berichtjes eweggevallen bij het overzetten. Je kunt nu wel direct op de berichtjes reageren. Ik zou zeggen probeer het eens!

Veel plezier gewenst.

John en Hetty

 

 

2 Reacties

Contact met de buitenwereld

Het zijn al hele baasjes, ze lopen door de werpkist en spelen met elkaar. Ontzettend leuk om te zien hoe ze grommend en soms met een kef elkaar aanvallen. Over elkaar heen, been vast, kop vast, het kan allemaal.

Het drinken is ook een ontlading van puppiekracht, ze zijn echt niet voorzichtig met hun moeder maar duwen en trekken als bezetenen om maar een beste plek te hebben aan de melkbar.

Ze kijken nu ook omhoog naar ons, likken je en spelen met je. Ze leggen contact met de buitenwereld.

Een reactie plaatsen